Spelregels

Ik streef er naar om je projectplan binnen 5 werkdagen gecontroleerd terug te sturen. De redactietijd is afhankelijk van de kwaliteit van het plan en van het aanbod op dat moment. Als andere verplichtingen mijn werk als aanvragendokter in de weg staan, is dat op deze website vermeld en is de mogelijkheid om aanvragen in te sturen gesloten.

Mijn startarief is € 100,- exclusief BTW, wat in principe voldoende is voor de redactie van ± 3.000 woorden inclusief het nalopen van de begroting. Daarboven reken ik een bedrag van 2,00 eurocent per woord. Stuur je meerdere documenten in? Dan tel ik de woorden bij elkaar op – hoewel ik je afraad om aanvragen veel langer te maken dan 3.000 woorden.

Nachtwerk?

Moet een projectplan binnen 24 uur worden geredigeerd, dan is het tarief € 125,- voor 3.000 woorden, daarboven 2,50 eurocent per woord.

Besluit(en) genomen?

Stel me op de hoogte van de besluiten van de fondsen. Opdat ik weet of mijn inspanning zin heeft gehad, en ik er wat van kan leren. Bovendien kan ik je nog van dienst zijn bij de overweging van alternatieven. Reken op een telefoontje van mij als je aanvraag wordt afgewezen!