Instructies

1. Stuur een mailbericht aan info@aanvragendokter.nl en met daarin je NAW-gegevens, je projectplan met begroting en begeleidende brief. Je mag hiervoor ook gebruik maken van het contactformulier.  Als je bestanden samen groter zijn dan 5 mB, maak dan gebruik van een online dienst om bestanden te delen, zoals Google Drive of WeTransfer en stuur me een download link toe.

2. Indien je organisatie geen ANBI-gegevens online heeft gepubliceerd, of als deze gegevens niet zijn bijgewerkt, stuur me dan een kopie van de recentste jaarrekening toe. Het lezen van de jaarrekening dient om snel een beeld te kunnen vormen van de financiële positie van de aanvragende organisatie.
Je ontvangt een bevestiging als je aanvraag volledig is ontvangen maar ook als er documenten ontbreken.

2. Na ontvangst lees en redigeer ik het projectplan binnen vijf werkdagen. Je krijgt per e-brief een melding dat je gecontroleerde projectplan klaar staat. In dit bericht vind je een factuur met bankrekeningnummer, waarop je het bedrag kunt overmaken.

3. Na ontvangst van je betaling ontvang je een link vanwaar je je projectplan kunt binnenhalen.

4. Je stelt me na afloop op de hoogte van het besluit van de fondsen. Dat stelt mij in staat om mijn werk te verbeteren.